Dansk

Sanika

Broderi og Tilbehør

Sanika

Broderi og tilbehør

 

Sælger broderier fra,

 

Orchidea-

Pako-

Thea Gouverneur-

Lanarte-

Vervaco-

 

Vi sælger også,

metervare -

 

Aida-

Kanvas-

 

Vi sælger også broderi tråde,

 

 

Uld mouline

Silke mouline

 

Metallic tråde

 

Sy tråde i,

Silke

 

 

 

 

 

 

 

Sanika

Broderie og tilbehør

 

 

 

Tlf. Dansk 40 54 08 29

 

 

Velkommen

 

Sanika Trade Company OÜ,- har efterhånden en del år på bagen. Vi prøver hele tiden at tilpasse os markedet efter hvad behovet er nu.

 

Vi har specialiseret os i broderier og tilbehør - så som Kit - trykt kanvas - broderi mønstre - metervarer - så som aida - kanvas, også tråde har vi et stort udvalg i - mouline bomuld - mouline uld - silke broderi og sy tråde og en stort udvalg i metal tråde i forskellige tykkelser og farver.

 

Sanika Trade Company OÜ, - fører broderier fra de kendte producenter - Orchidea - Pako - Lanarte - Vervaco - Nordisk Håndarbejde - Martin Winkler - Jollers - og Thea Gouverneur.

 

Til jer ude i butikkerne, og jer indkøbere, som gerne vil vide mere om os, er i altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar. Tak for dit besøg her på vores hjemme side.

 

Til jer private brugere, siger vi tak for din interesse. De fleste af hvores ting som du har set her, kan du købe eller ordre ude i broderi butikkerne. Vi håber du fandt hvad du søgte. Vis du er i tvivl om hvor du kan købe det, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig til den nærmeste butik.

 

Med venlig hilsen

 

Sanika Trade Company OÜ

 

Steen Rasmussen